Política del Sistema de Gestió de la Qualitat

La Comunitat Minera Olesana Sccl és una societat no lucrativa, de caràcter social cooperatiu, que té com a principal missió aconseguir la millora constant en la qualitat dels seus productes i serveis per aconseguir la màxima correspondència amb les expectatives i necessitats dels seus clients.

 

Actualment els usuaris esperen rebre un servei que els garanteixi la salubritat de l’aigua i que el subministrament tingui les condicions adients de pressió i sense interrupcions, i també, que facin possible el bon funcionament de tots aquells aparells, interiors de les llars o indústries, en que intervingui l’aigua.

 

En aquest sentit, per garantir aquests objectius i aquesta confiança dels nostres usuaris, la Comunitat Minera Olesana ha implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat segons el referencial UNE-EN ISO 9001: 2015.

 

En base a això es defineix la nostra política de qualitat i s'estableixen els següents principis:

 

  • Garantir el subministrament del cabal i pressió en cada punt de servei del terme municipal, abast de la Concessió Administrativa.
  • Complir el màxim les expectatives que l’usuari espera rebre de la Comunitat, conèixer les insatisfaccions per poder portar a terme una millora continuada.
  • Compliment dels requisits contractuals
  • Satisfer les necessitats dels nostres clients, així com les de les parts interessades
  • Millora contínua dels processos, procediments i serveis
  • Identificació el context de la nostra organització i determinar els riscos i oportunitats amb la fi de la millora contínua de l'organització
  • Compliment de la reglamentació i normativa aplicable tot prenen com a guia la Reglamentació Tecnico-Sanitaria per l’Abastament i Control de la Qualitat de les aigües potables de consum públic que estigui vigent en cada moment.

La Direcció

 

Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.