08/08/2023
Convocatòria Assemblea General Extraordinària
F Joan Arévalo
Joan Arévalo
President de la Comunitat Minera Olesana

Dia 7 d’octubre a les 17:30h. 

Local social Comunitat Minera Olesana sccl. 

C. dels arbres, 42,  Olesa de Montserrat. 

 

Bona tarda a tots els membres de la cooperativa,

 

Desitgem informar-vos que s’ha convocat una Assemblea General Extraordinària per abordar una qüestió important sobre la situació socioeconòmica actual de la nostra cooperativa d’aigua. 

 

 

 

Ens preocupa sincerament comunicar-vos que ens trobem en una situació econòmica difícil, que requereix la presa de mesures per garantir la sostenibilitat i l’equilibri financer del nostre servei. Com sabeu, l’actual estat de sequera ha tingut un impacte significatiu en el nostre consum d’aigua, que ha disminuït en els últims temps. Tot i que aquesta reducció en el consum pot semblar positiva pel que fa a la gestió dels recursos hídrics, lamentablement ha generat un augment substancial dels costos  per metre cúbic i altres materials d’explotació. Aquests increments en despeses, juntament amb la captació i el tractament de l’aigua, estan ocasionats per la baixa qualitat de l’aigua del riu; a més a més, el manteniment de la xarxa de distribució, a causa del control de les incidències de les fuites i consums excessius, ha estat més pronunciat del que havíem previst. 

Per aquest motiu, i amb la finalitat de garantir la sostenibilitat del servei, ens veiem obligats a proposar a l’Ajuntament una revisió i augment de les tarifes d’aigua. Aquest augment ens permetrà cobrir els costos operatius actuals i assegurar que continuem oferint un servei de qualitat als nostres ciutadans.

 

Entenem que aquesta notícia no és agradable i entenem les vostres preocupacions. Amb aquesta convocatòria d’Assemblea pretenem explicar-vos, de manera transparent, la situació actual i els motius que ens porten a prendre aquesta decisió. També estarem oberts a escoltar les vostres inquietuds i a respondre totes les preguntes que pugueu tenir.

 

Agraïm la vostra comprensió i participació en aquesta Assemblea Extraordinària. La col·laboració de tots és essencial per afrontar aquests reptes i assegurar un futur sostenible per a la nostra cooperativa d’aigua.

 

 

Gràcies per la vostra atenció.

Pel Consell Rector

 

Joan Arévalo i Vilà. 

El President.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.