Picto CMO
Reducció de la pressió del subministrament d'aigua
28/12/2023

Amb l’estat actual de preemergència per sequera i amb la previsió que, de seguir així, el gener entrarem en estat d’emergència, és necessaria la reducció de la pressió del subministrament d’aigua a Olesa. Això afecta especialment els barris del Collet de Sant Joan i a Les Planes.

 

En cas de dubtes o afectacions a calderes domèstiques, us podeu posar en contacte amb la Comunitat Minera Olesana per fer l’assistència tècnica. Ho podeu fer presencialment, al telèfon d’oficines: 937781899 o, en els casos més greus, al servei de 24 hores: 937780295.

 

Com ja hem anunciat s’ha de reduir el consum d’aigua a 200 litres per habitant i dia. Entre tots i totes ho hem de fer possible.

 

El compromís de la CMO és fer una gestió acurada del servei de l’abastament, procurant que els ciutadans d’Olesa els causi el mínim d’inconvenients i molèsties aquest període de sequera que estem vivint.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
0 + 0 -
Sandra Buenventura, 29/12/2023 - 15:23h

Peque sols a les planes i collet? Perque no tot el poble? No ens podem dutxar correctament quatre persones, estem anant a casa de familiars del mateix municipi... Paguen menys en aquests barris per tenir menys benefificis? Potser mes controls a l estiu a les piscines i resticcions a edificis municipals

Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.