DSC 0149
Ja es pot recollir el calendari 2023 de la cooperativa
16/12/2022

Ja està disponible el calendari 2023 de la Comunitat Minera Olesana! Enguany és molt especial, ja que l’ha il·lustrat l’alumnat de 6è de primària d’Olesa de Montserrat amb motiu del 30è aniversari de la cooperativa. Els participants havien de fer una il·lustració amb la temàtica “l’aigua és vida”.

 

Els guanyadors han sigut: Nil Garcia de l’Escola Puigventós, Gerard Moya de l’Escola Creixen Povill Olesa, Judit Sala Luque de l’Escola Creixen Povill Olesa, Blanca Romero de l’Escola Daina-Isard cooperativa d’ensenyament, Ana Leticia de l’Escola Pública Mare de Déu de Montserrat, Iara Cabrera de l’Escola Pública Mare de Déu de Montserrat, Lluís Domingo Mercader de l’Escola Daina-Isard cooperativa d’ensenyament, Nil Barberà Rey de l’Escola Escolàpies Olesa, Martina Cazorla de l’Escola Escolàpies Olesa, Nekane Campero de l’Escola Sant Bernat, Leo Garcia Laporte de l’Escola Sant Bernat, Ot Andreu Gonzalez de l’Escola Puigventós i Álvaro Linares Garcia de l’Escola Puigventós.

 

A través d’aquest concurs, la cooperativa ha aconseguit que els nens i nenes d’Olesa coneguessin la feina de l’autogestió de l’aigua al municipi i prenguessin consciència de la importància del canvi climàtic. 

 

Ja es pot recollir gratuïtament a les oficines de la cooperativa fins a esgotar existències.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.