F Escoltant el silenci Sadurní
Escoltant el silenci, de Sadurní Paltor Duran, es presentarà el 14 d’abril
11/04/2023

La Comunitat Minera Olesana i Edicions Paper d’Estrassa han editat conjuntament el poemari titulat Escoltant el silenci, de Sadurní Paltor Duran. El llibre és un recull de 101 poemes inèdits que l’autor ha escrit durant tota la seva vida. La presentació es durà a terme el pròxim 14 d’abril, a les set de la tarda, a la seu social de la Comunitat Minera Olesana (c. dels Arbres, 42, Olesa de Montserrat).

 

Sadurní Paltor Duran

 

Sadurní Paltor Duran va néixer el 9 d’octubre de l’any 1936 a Olesa de Montserrat, i es va casar a Terrassa amb Griselda Comes Griñó l’any 1964. Ha tingut cinc fills: Manel, Karina, Griselda, Pere Joan i Jaume. Actualment té cinc nets: Pau, Nil, Paula, Uma i Ïu. Sadurní s’ha dedicat des de sempre a la pagesia i, gràcies a la iniciativa de la seva família i al suport de la CMO i Edicions Paper d’Estrassa, va decidir publicar els poemes escrits al llarg de tota una vida.

 

El llibre es pot comprar en línia a https://paperdestrassa.cat/els-nostres-llibres/

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.