WhatsApp Image 2023 04 28 at 18.50.16
La cooperativa d’aigua col·labora amb la cultura olesana per Sant Jordi
02/05/2023

La Comunitat Minera Olesana ha sigut una entitat activa culturalment al llarg dels últims anys. Per celebrar la diada de Sant Jordi i continuar donant suport a la cultura olesana, la cooperativa ha editat conjuntament amb l’editorial local Paper d’Estrassa el poemari Escoltant el silenci, de Sadurní Paltor Duran.

 

Escoltant el silenci

 

El llibre Escoltant el silenci és un recull de 101 poemes inèdits que l’autor ha escrit durant tota la seva vida. El poemari es va presentar amb èxit el passat 14 d’abril a la seu social de la cooperativa.

 

Sadurní Paltor Duran va néixer el 9 d’octubre de l’any 1936 a Olesa de Montserrat, i es va casar a Terrassa amb Griselda Comes Griñó l’any 1964. Ha tingut cinc fills: Manel, Karina, Griselda, Pere Joan i Jaume. Actualment té cinc nets: Pau, Nil, Paula, Uma i Ïu. Sadurní s’ha dedicat des de sempre a la pagesia i, gràcies a la iniciativa de la seva família i al suport de la CMO i Edicions Paper d’Estrassa, va decidir publicar els poemes escrits al llarg de tota una vida.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.