IMG 2973
Composició del nou Consell Rector
09/04/2024

El passat dissabte 16 de març es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de la Comunitat Minera Olesana a El Casal d’Olesa. El punt principal de l’AGE va ser les eleccions al Consell Rector que per primer cop en molts anys suposava la renovació de tot el Consell, en total 11 membres. 

 

La participació dels socis va superar totes les previsions. Un total de 1.059 socis van voler votar presencialment o delegant el vot, fent petit el teatre i allargant la jornada fins a la matinada. Tota una demostració de cooperativisme i compromís amb la Comunitat Minera.

 

Els onze socis més votats formen el nou Consell Rector. Aquests són: Ramon Llosa i Aragay, Francisco Serrano i Pérez, Josep Escarrer i Pijoan, Joan Arévalo i Vilà, Jaume Font i Santisteban, Rosa Ma Arévalo i Álvarez, Angelina Dalmases i Segura, Pere Bernadó i Cardús, Daniel Pujol i Garcia, Jaume Francesch i Subirana i Rosa Pascual i Lebrero.

 

Distribució dels càrrecs

En la primera reunió del nou Consell Rector, celebrada el dilluns dia 8 d’abril, s’han decidit els següents càrrecs: 

President: Joan Arévalo

Vicepresident 1r: Francisco Serrano

Vicepresident 2n: Jaume Francesch

Secretari 1: Daniel Pujol

Secretaria 2a: Rosa Ma Arévalo

Tresorer: Ramon Llosa

 

Així mateix s’han decidit la durada dels mandats entre 2,5 i 5 anys i els càrrecs i responsabilitats a assumir entre els seus membres. El resultat 

ha estat:

 

Mandat de dos anys i mig:

Joan Arévalo, Daniel Pujol, Ramon Llosa, Angelina Dalmases i Josep Escarrer.

 

Mandat de cinc anys: Francisco Serrano, Jaume Francesch, Rosa Ma Arévalo, Rosa Pascual, Jaume Font i Pere Bernadó.

 

El nou consell rector, elegit en les recents eleccions del 16 de març, té com a principal objectiu continuar la tasca de promoure la sostenibilitat, la qualitat i l’eficiència en el subministrament d’aigua.

És important destacar que les tarifes d’aigua actuals han demostrat ser suficients per mantenir l’equilibri econòmic necessari. Això ens permetrà iniciar els processos de digitalització del subministrament i ampliar l’autoconsum energètic a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) del Mas de les Aigües, tal com ja es fa a la sobreelevació de Creu de Beca.

Des del Consell Rector s’agraeix suport continuat i confiança dels socis en aquest nou mandat, amb el compromís de treballar pel benefici de tots els membres de la cooperativa.

 

Pel que fa als càrrecs s’ha optat distribuir les responsabilitats en comissions, en funció dels coneixements i la voluntat de servei de cada membre del Consell Rector. Els equips de cada comissió s’anunciaran properament.

 

Propera  assemblea

La propera Assemblea serà el dissabte, dia 18 de maig, a les 17’30h. a la seu de la CMO.

 

 

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.