image preview
La CMO participarà en el Cilce de tardor “Al gra amb la Betula”
17/09/2023

El 29 de setembre el president de la CMO Joan Arévalo, participarà en el cicle “Al gra amb la Betula” on parlarà sobre el cooperativisme de consum com a model de protecció de l’aigua com a bé comú.

 

La Comunitat Minera Olesana ha sigut una entitat activa culturalment al llarg dels últims anys i s’ha convertit en un referent en la gestió de l’aigua gràcies al seu model sostenible eficient i transparent.

 

És per això, que divendres 29 de setembre a les 18 h Joan Arévalo, president de la CMO, participarà en el cicle de tardor “al Gra amb la Betula”, on es duran a terme diverses xerrades virtuals sobre el paper de l’aigua en el desenvolupament dels pobles del Pirineu. Joan Arévalo parlarà sobre la Comunitat Minera Olesana en relació amb el cooperativisme de consum com a model de protecció de l’aigua com a bé comú.

 

El projecte Betula neix l’any 2018 amb la missió de crear espais de debat i iniciatives locals per encaminar el territori del parc natural del Cadí-Moixeró i els seus pobles cap a un futur sostenible a través de l’acció col·lectiva i local.

 

Aquest 15 de setembre i fins al 21 d’octubre es celebrarà el cicle de tardor “al Gra amb la Betula”, durant el qual es realitzaran diverses xerrades, debats i ponències sobre el desenvolupament territorial de manera local del territori de Cadí-Moixeró.

 

Per atendre a les ponències us podeu inscriure enviant un missatge a la següent adreça electrònica: betula@larada.coop o trucant al telèfon 623 61 12 11.

 

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.