95c309ec 6376 7ee0 07c6 db8fedd716f5
La CMO, nominada entre 3 millors iniciatives de transició verda d’Europa
09/11/2023

La Comunitat Minera Olesana ha estat nominada entre les 3 millors iniciatives de transició verda de tota la Unió Europea. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà els dies 13 i 14 de novembre a Sant Sebastià (Donostia) dintre de la “Conferència Europea de l’Economia Social“. En nom de la CMO recollirà el premi el seu president, Joan Arévalo.

 

La Social Economy Europe, l’entitat promotora d’aquests guardons bianuals, que han comptat amb les candidatures de cooperatives de tota la Unió Europea, ha distingit a la CMO per la seva tasca en responsabilitat social, eficiència energètica i responsabilitat mediambiental

El premi vol incentivar una Europa centrada en les persones, sostenible i justa.

 

Els guardons, que es convoquen cada dos anys, busquen reconèixer les empreses i les organitzacions de l’economia social que destaquin pel suport i que ofereixin a les comunitats on pertanyen i pels esforços que fan per contribuir a la societat en els reptes socials, mediambientals i tecnològics actuals. Concretament, segons Social Economy Europe, els premis volen augmentar la visibilitat de l’economia social en tota la seva diversitat, amb un enfocament europeu. 

Els premis han servit també d’inspiració a altres agents de l’economia social, autoritats públiques i ciutadans que aspirin a convertir-se en empresaris socials, activistes i promotors del canvi.

 

Cal recordar que l’any 2021, en la primera edició dels guardons,  la Comunitat Minera, ja va ser reconeguda com una de les 10 millors iniciatives en termes de transició verda. 

 

Aquesta és una distinció molt important que és compartida amb tots els olesans i olesanes, socis i sòcies de la cooperativa.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.