El Got mig ple per web
La CMO inaugura l’exposició ‘El got mig ple’, per commemorar el 30è aniversari de la cooperativa
20/01/2023

El 25 de febrer a les 18h la Comunitat Minera Olesana inaugura l’exposició ‘El got mig ple’ a l'Auditori de la Casa de Cultura d’Olesa per commemorar el 30è aniversari de transformació en cooperativa. La mostra, que es podrà visitar fins al 26 de març, fa un repàs per la història de la cooperativa i presenta les accions futures per afrontar la crisi climàtica. A l'exposició també es presentarà l'arxiu Lloret, que conté estudis, llibres i objectes relacionats amb l’aigua claus per fer un repàs de l'evolució de la qualitat de l'aigua dels rius de Catalunya i que poden ser d’utilitat per prendre mesures contra el canvi climàtic.

 

El dia de la inauguració es portarà a terme un acte informatiu del Pla Estratègic de la Comunitat, al qual estan convidats els socis i sòcies, entitats i els grups polítics presents al consistori. Es presentaran les estratègies per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i les novetats del projecte ‘Olesa, Aigua del Segle XXI’. 

 

Entre les novetats a presentar, destaca la creació de comunitats energètiques amb perspectiva local a Olesa de Montserrat per assolir la sobirania energètica, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.