IMG 6700
La CMO convoca una Assemblea Informativa per presentar les tarifes d’aigua del 2023
09/03/2023

La Comunitat Minera Olesana celebrarà una Assemblea General Extraordinària Informativa el 18 de març a la seu de la cooperativa, al carrer dels Arbres, 42, a Olesa de Montserrat. 

 

La sessió començarà a les 18h en primera convocatòria i servirà per informar de l’aprovació de l’Ordenança reguladora de tarifes d’aigua del 2023. S’explicaran les al·legacions que la cooperativa ha presentat als tècnics municipals per calcular l’equilibri econòmic de la concessió i com es troba actualment la situació comptable - financera de la cooperativa en aplicar aquesta nova ordenança.

 

Així mateix, es presentaran els aspectes rellevants del Decret Llei 1/2023 que estableix mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional en l’àmbit del districte de la conca fluvial de Catalunya. 

 

A continuació, podeu consultar l’ordre del dia de l’assemblea:

Primer.- Salutació del President.

Segon.- Donar compte dels aspectes rellevants del Decret Llei  1/2023, pel qual s’estableixen mesures extraordinàries i urgents per fer front  a la situació de sequera excepcional en l’àmbit del districte de la conca fluvial de Catalunya. 

Tercer.- Informar de l’aprovació de l’Ordenança reguladora de tarifes d’aigua del 2023.

Quart.- Al·legacions presentades per la cooperativa als tècnics municipals a l’hora de calcular l’equilibri econòmic de la concessió (ingressos – despeses – amortitzacions). 

Cinquè.- Situació comptable - financera de la cooperativa, com a resultat d’aplicar els criteris comptables dels tècnics municipals, que informen de l’Ordenança municipal de les tarifes d’aigua.

Sisè.- Accions de la cooperativa (al·legacions i propostes). 

Setè.- Principis d’acord entre l’Ajuntament d’Olesa i la cooperativa. 

Vuitè.- Suggeriments, precs i preguntes.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.