76e3de19 ee24 47f1 bada 04fff4eb5e8a
La CMO comparteix la seva experiència a la sessió de treball ‘L’aigua: un procomú’
20/09/2022

La Comunitat Minera Olesana, conjuntament amb femProcomuns i Enginyeria Sense Fronteres, va participar el passat dissabte 17 de setembre a la sessió de treball ‘L’aigua: un procomú’. La jornada, dirigida a entitats, organitzacions i persones interessades en l’aigua com a procomú, es va desenvolupar a la seu de la cooperativa, a Olesa de Montserrat.

 

Les entitats i organismes participants van compartir la seva experiència com a cooperatives de l’aigua i comunitats hídriques. També van parlar de governança i fiscalització de la gestió municipal de l’aigua des de la ciutadania.

 

Concretament, la CMO va compartir la seva experiència autogestionant l’aigua al municipi, que li ha assegurat tenir autosuficiència i control de peus. El model cooperatiu permet que el model de gestió sigui sostenible i que l’aigua sigui segura i de qualitat. Al final de la jornada, els assistents van visitar les instal·lacions de la cooperativa.

 

La jornada va estar impulsada des del Grup d’Activitat Cooperativitzada (GAC) Transitant, que s’inclou dins d’un cicle de sessions on es treballa col·lectivament reptes relatius a àmbits clau de l’economia, com ara l’energia, el territori, l’alimentació o la salut, entre d’altres.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.