IMG 6543
La CMO celebra la jornada de portes obertes a l’ETAP del Mas de les Aigües
06/10/2022

El passat dissabte 1 d’octubre de 2022, la CMO va celebrar una jornada de portes obertes a l’ETAP del Mas de les Aigües amb l’objectiu de commemorar els 30 anys de la gestió cooperativa.

A la jornada, a la qual hi van assistir una seixantena de persones, es va posar en valor la feina dels 30 anys de la cooperativa. A més, es va reproduir un vídeo on es van mostrar les imatges aèries de les noves plaques solars de fins a 100 kWh d’energia instal·lades sobre els dipòsits d’aigua. Aquestes permeten que la cooperativa pugui assolir de manera progressiva l’autoconsum energètic verd.

Posteriorment, es va fer una visita comentada per les instal·lacions de l’ETAP del Mas de les Aigües i va haver-hi una conversa d’autoconsum i comunitats energètiques entre en Joan Arévalo, president de la CMO i en Ramon Roig Soler, Regidor d’Hisenda, Transició Energètica, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana. Finalment, la cooperativa Azimut360, instal·ladora de les plaques solars, va explicar tot el procés d’instal·lació i va compartir experiències d’altres projectes.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.