IMG 3674
Assemblea General Ordinària. Aprovació per àmplia majoria del balanç i els pressupostos
18/05/2024

 

 

Avui, dissabte 18 de maig, s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de la CMO a la Seu de la Comunitat Minera Olesana.


Amb una sala pràcticament plena s'ha aprovat per àmplia majoria l'Informe de Gestió 2023, la Memòria i els Comptes Anuals 2023 Base de Repartiment, el Balanç Social i FEPC 2023, el Pressupost del Fons Social i de FEPC 2024 i les Aportacions a Capital i Valor del Títol 2023.


Pel que fa als candidats a les eleccions del Comitè de Recursos presentats, donats que es presentaven cinc candidats per cinc places no ha calgut fer votacions. Així doncs, els membres del Comitè de Recursos de la cooperativa són: Jaume Parent Fité, Josep Mª Pallarès Solé, Mª Alba Puig Pablos, Llorenç Segura Cardona i Elies Valldeperas Costa.

Per altra banda, s'ha incorporat al Consell de Consumidors el cooperativista Joaquim Martín Medina.


 DSC3906


Per acabar l'Assemblea s'han presentat els Goigs a la Comunitat Minera Olesana obra del mestre Miquel Guillamon i Casanovas que ha rebut una distinció de Joan Arévalo, president de la Cooperativa.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.