XXSS Dic coop B
6 de juliol de 2024. Dia internacional de les cooperatives
25/06/2024

La Comunitat Minera Olesana se suma a la celebració del Dia internacional de les cooperatives que se celebrarà dissabte 6 de juliol de 2024. 

 

El cooperativisme i l’economia social és la forma més democràtica de gestionar un bé comú i altres serveis públics essencials. La gestió de l’abastament d’aigua potable és un tema crucial en el context de la crisi climàtica, especialment quan la disponibilitat d’aigua es veu reduïda. 

 

La governança cooperativa de l’aigua ofereix avantatges significatius en termes de resiliència, transparència i sostenibilitat. 

La participació activa de tots els socis i sòcies garanteix que les decisions es prenguin considerant el bé comú i les necessitats de la comunitat. 

Captura de pantalla 2024 06 25 a les 13.12.02

 

Això contrasta amb la gestió  concessionada privada o publicoprivada, on les decisions poden estar més centralitzades i subjectes a la prioritats polítiques i empresarials.

 

En un context de crisi climàtica i escassetat d’aigua, els sistemes cooperatius poden ser una alternativa més robusta i adaptativa per garantir un abastament d’aigua sostenible i just. 

Les cooperatives construïm un món millor per a tothom.

 

 

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.