Acta fundacional
155 anys de servei als ciutadans d’Olesa de Montserrat
07/12/2023

Carta del president de la Comunitat Minera Olesana

 

 

 

Benvolguts/des sòcies de la Comunitat Minera Olesana, la cooperativa de l’aigua,

 

Us escric amb la confiança que superarem aquest actual episodi de sequera que estem a travessant. La confiança es basa en la corresponsabilitat de tots i totes a l’hora de fer un ús responsable del consum de l’aigua.

 

És una ocasió especial, al fet de comunicar-vos, que el dia 8 de desembre commemorarem, els 155 anys de la  fundació de la nostra estimada Comunitat Minera Olesana SCCL la Cooperativa de l’Aigua.

 

Aquest aniversari no només és una commemoració del nostre ric passat i dels èxits que hem assolit junts com a comunitat, sinó també una oportunitat per mirar cap al futur; amb determinació i un cor profundament arrelat als nostres valors cooperatius, vull compartir amb tots nosaltres la clara intenció de la Cooperativa de l’Aigua, de continuar prestant el servei d’abastament d’aigua al nostre estimat municipi d’Olesa de Montserrat.

 

En aquests 155 anys, hem estat testimonis del creixement i dels canvis en la nostra vila-ciutat. La nostra cooperativa ha jugat un paper fonamental en assegurar un subministrament d’aigua fiable i de qualitat  per a tots els ciutadans d’Olesa, i això ha estat possible gràcies al vostre suport continuat.

 

Amb el compromís de mantenir la missió dels fundadors de l’any 1868, scontinuarem treballant per assolir l’excel·lència i ser referents a casa nostra i a la Social Economy Euorpe, donant:

 

1. Servei continuat: Assegurar un servei ininterromput d’abastament d’aigua amb l’alta qualitat que ens ha caracteritzat al llarg dels anys.

2. Innovació i eficiència: Implementar tecnologies i pràctiques innovadores per millorar l’eficiència del servei i mantenir-nos a l’avantguarda dels reptes actuals.

3. Responsabilitat mediambiental: Continuar amb les pràctiques sostenibles per protegir els recursos  naturals i el medi ambient local.

4. Transparència i participació: Mantenir una comunicació transparent amb els socis, fomentar la  participació activa i escoltar les nostres inquietuds i suggeriments.

 

Aquesta fita dels 155 anys no només ens permet mirar enrere amb orgull, sinó també visualitzar el futur amb esperança i determinació. Junts, continuarem sent l’engranatge essencial que alimenta el cor d’Olesa amb l’aigua que és fonamental per a la vida quotidiana i pel desenvolupament social i econòmic del país.

 

Us animo a unir-nos a nosaltres en aquesta celebració i a compartir les vostres reflexions i desitjos per al futur de la Cooperativa. La vostra participació és clau per a la continuïtat de l’Entitat, que ha format part de les arrels socials d’Olesa durant aquests 155 anys de Servei.

 

Gràcies per la vostra confiança i compromís. Amb estima cooperativa a totes les persones socies i a tots els olesans i olesanes.

 

Joan Arévalo i Vilà. President

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.