Concert4 Morricone Rota
L’11/12 se celebra un concert per commemorar el 30è aniversari de la transformació en cooperativa
11/11/2022

 

El proper 11 de desembre, la Comunitat Minera Olesana (CMO), amb 154 anys d’història, celebra un acte de commemoració del 30è aniversari de la transformació en cooperativa amb el concert Homenatge Ennio Morricone & Nino Rota de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

 

El concert, que començarà a les 18h, oferirà un repertori que inclou les bandes sonores de pel·lícules tan mítiques com “El bueno, el feo y el malo”, “La muerte tenía un precio”, “La missió”, “Cinema Paradiso”, “La Strada” i “El Padrino”. Gràcies a la selecció feta per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Ruben Gimeno i amb la Coral Sinera dirigida per Isabel Mantecón i la Coral Antiga dirigida per Montserrat Meneses, els assistents podran apreciar una selecció de les obres més conegudes dels compositors italians Ennio Morricone i Nino Rota. Al concert participarà com a narrador Salvador Vidal, qui ha fet el doblatge de personatges mítics del cinema, com ara la de Jeremy Irons a ‘La misión’, i Andrea Martí i Marta Cordomí com a soprano i mezzosoprano. 

 

L’acte servirà per commemorar la cultura de servei, la responsabilitat social participativa i sostenible gestionant l’aigua com a bé comú al municipi d’Olesa de Montserrat. A la celebració participarà Joan Arévalo, president de la CMO.

 

Les entrades al concert són gratuïtes. Les persones interessades les han de recollir a partir del 16 de novembre a les oficines de la CMO (carrer dels Arbres, 42. Olesa de Montserrat) o a la secretaria del Teatre de La Passió.

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
0 + 0 -
Andrea Martí, 09/12/2022 - 09:09h

Bon dia! Soc l’Andrea Martí, soprano solista de l’espectacle d’homenatge a Morricone i Rota. Podria tenir 4 entrades per al concert de diumenge? Gràcies!

0 + 0 -
Alícia Rueda, 06/12/2022 - 23:04h

Bona nit, Ens agradaria moltíssim venir al concert i també som de lluny. Si us plau, Podríem deixar reservades 3 entrades per diumenge 11 desembre 2022? Moltes Gràcies

0 + 0 -
Marta Ausió, 06/12/2022 - 08:54h

Hola. Ens agradaria venir al conert i som de lluny. Podríem deixar reservades 2 entrades per diumenge 11 desembre 2022? Gràcies

0 + 0 -
Esther Palacios, 27/11/2022 - 17:56h

Sóc cantaire de la coral Cantiga i m'interessaria reservar 3 entrades per la família. Encara us en queden? No puc passar a recollir-les fins el dia del concert a taquilla. Podria ser?

0 + 0 -
Maria Gil de Haro, 15/11/2022 - 12:00h

bon dia m'agradaria reservar 2 entrades pel concert. passaré a recollir entrades a l'oficina . Moltes gràcies Maria Gil nº contracte 2900

Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.