Àrea Social
22/12/2015

Properament us oferirem un recull de les principals iniciatives socials de la Comunitat Minera Olesana que tenen l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels olesans i olesanes.


La Comunitat Minera Olesana és molt sensible amb les necessitats dels olesans i olesanes, un fet que es pot observar en les seves iniciatives socials. En aquest sentit, l'entitat realitza aportacions econòmiques a altres organitzacions de la vila destinades a combatre la pobres i l'exclusió social, amb ajudes a les beques de menjadors o a la gent gran, entre d'altres.


També en termes de sensibilitat social, la Comunitat disposa en els seus estatuts de mencions especials referents a la democràcia i al medi ambient. En primer terme, la Comunitat ha de potenciar i protegir l'ús de la democràcia en el seu funcionament i en la relació entre els socis copropietaris. Així mateix, ha de defensar el civisme i la coresponsabilitat.


A més, la Comunitat ha estat i vol ser una entitat útil per a aprofundir en el manteniment de l'harmonia entre l'home i el seu entorn, especialment l'aigua. La Comunitat respecta la sostenibilitat del medi ambient i aplica l'economia social en el desenvolupament mercantil de la societat.


Per últim, la cooperativa té la voluntat de difondre el cooperativisme i l'economia social en el món educatiu local. En aquest sentit, actualment participa en projectes d'iniciació i agrupació de cooperatives.


Aquesta secció vol posar de manifest la vocació social de la cooperativa, i durant les properes setmanes detallarem totes les iniciatives socials que s'ha realitzat i aquelles que es mantenen vigents.

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.