0 Cartell AGE 3 febrer x XXSS NOTI
Eleccions al consell rector
15/01/2024

Carta del president

 

 

 

 

 

 

Benvolguts socis i sòcies de la CMO - Cooperativa de l'Aigua,

Com a president de la Cooperativa de l'Aigua, em poso en contacte amb vosaltres  per fer-vos una invitació especial i brindar-vos una oportunitat important per contribuir al futur de la nostra Coop.

 

Com sabeu, la gestió eficient i efectiva de la nostra Coop. és fonamental per garantir el subministrament continu i sostenible d'aigua, un bé comú públic i vital per Olesa de Montserrat. Amb això en ment, us vull animar a considerar  l’oportunitat  de presentar-vos com a candidats a ser membres del Consell Rector i formar part dels Òrgans Socials de la Coop.

 

La participació activa dels socis en el procés de presa de decisions és essencial per al desenvolupament i l'èxit continuat de l’Entitat. Com a membres del Consell Rector, teniu l'oportunitat de contribuir, amb la vostra experiència, visió i compromís a la governança de la Coop. Aquesta tasca és vital, ja que no només afecta els aspectes interns de la nostra organització sinó que té un impacte directe en el servei que oferim als ciutadans.

 

Al presentar-vos a adquirir aquesta responsabilitat, podreu:

  1. Influir en les Decisions Clau: Participar en la presa de decisions rellevants per al futur de la Coop., incloent-hi polítiques, inversions i estratègies a llarg termini.
  2. Representar els Interessos dels Socis: Ser la veu dels socis i assegurar-se que les seves inquietuds i necessitats siguin escoltades i abordades.
  3. Contribuir a la Sostenibilitat: Desenvolupar i implementar iniciatives sostenibles per garantir un subministrament d'aigua responsable i respectuós amb el medi ambient.
  4. Preservar la Transparència: Mantenir alt nivell de transparència i responsabilitat envers els socis i la comunitat en general.

 

La vostra participació en el Consell Rector és formar part de la gestió  d'un servei essencial. Us animo a considerar aquesta invitació amb seriositat i a presentar-vos com a membres del Consell Rector.

 

Per a més informació o per expressar el vostre interès, us convido a posar-vos en contacte amb nosaltres. La data límit per a presentar les candidatures és el 26 de gener de 2024.

Gràcies per la vostra atenció i per la vostra contínua col·laboració amb la Cooperativa de l'Aigua.

 

Amb cordialitat cooperativa,

Joan Arévalo i Vilà

President de la Cooperativa de l'Aigua

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
0 + 0 -
Miquel Barreres i Català, 17/01/2024 - 12:28h

Estic interessat en formar part del nou Consell Rector, si és que la meva candidatura és acceptada. Què haig de fer per formalitzar-la? Gràcies

Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.