0 Cartell AGE 3 febrer x XXSS 2
Eleccions al Consell Rector. 3 de febrer. Carta del president
31/01/2024

 

Benvolguts socis i sòcies de la Cooperativa de l'Aigua,

 

 

Ens complau recordar-vos que el proper dia 3 de febrer celebrarem una Assemblea General Extraordinària  per donar compte de  l’estat d’EMERGÈNCIA, degut els nivells de reserva d’aigua que tenim en el Sistema Ter- Llobregat  i també de  les accions que hem empres dintre del Pla de Contingència, de   la Coop.  i el Pla d’Emergència de l’Ajuntament,  perquè les reserves d’aigua  que tenim  tinguin una més llarga durada.

 

En aquesta Assemblea també és dura a terme les eleccions, que sempre són  importants per al futur de la nostra Cooperativa. En aquesta ocasió, estarem renovant el 50% dels membres del nostre Consell Rector.

 

Amb orgull, podem anunciar que quinze persones sòcies, de la Coop. han decidit presentar-se com a candidats i candidates per a aquest important paper. Tots ells, estan  interessats i  animats pel desig de contribuir i guiar els destins de la Cooperativa, participant  en la governança  i també poder formar part d’altres Òrgans Socials de la Coop.

 

En aquesta elecció, haurem de fer una selecció entre els quinze candidats/candidates, dels quals cinc esdevindran els nous membres del Consell Rector. Aquesta decisió és crucial per garantir una representació diversa, amb una varietat d'experiències i perspectives que reflecteixin les necessitats i aspiracions, no de caràcter  polític sinó de servei a tota la nostra comunitat.

 

La participació activa dels socis i sòcies és fonamental per a l'èxit d'aquest procés electoral. Us animem a tots els candidats i candidates  a  participar activament en aquesta important decisió. A través d'aquesta renovació, continuarem treballant junts per aconseguir els nostres objectius comuns i assegurar la millora contínua dels serveis que oferim, en uns moments  difícils com és el de la crisi climàtica, a causa de la falta de pluges i a l’estrès hídric de les nostres fonts de proveïment.

 

Dit això, voldríem recordar a  les persones que han estat  involucrades en la governança de la Coop. i que no es presenten a la reelecció, moltes gràcies per la vostra dedicació.  La vostra participació ha estat clau per assegurar que la nostra entitat  tingui el reconeixement que es mereix. La trajectòria d’aquests últims anys, així ho avalen. 

 

Les veus de tots i totes  han de ser  escoltades per poder donar respostes tècniques i socials assenyades d’acord al servei que prestem, per continuar sent una cooperativa que prospera gràcies a la col·laboració i dedicació de tots.

 

Us esperem a l'Assemblea General Extraordinària el dia 3 de febrer i esperem que aquesta renovació sigui un pas positiu pel futur de la nostra estimada cooperativa.

 

Amb estima cooperativa,

 

Joan Arévalo i Vilà president de la Comunitat Minera – La Coop. de l’Aigua.Principio del formulario

 

 

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.