IMG 0035
Carta del president. Eleccions al Consell Rector
01/02/2024

Benvolguts socis i sòcies:

El proppassat gener del 2024 el Consell Rector va convocar l'Assemblea General Extraordinària de Socis de COMUNITAT MINERA OLESANA, SCCL, per al pròxim dissabte dia 3 de febrer 2024, a les 17:30 hores en primera convocatòria i en segona mitja hora després, en compliment dels Estatuts Socials, amb l'ordre del dia que hi constava.

Entre els punts d'aquest Ordre del dia s'incloïa la renovació de la meitat del Consell Rector, respectant el procediment electoral previst estatutàriament. S'han presentat diverses de candidatures, totes les quals van ser admeses per la Mesa Electoral.

Malauradament, en revisar la documentació social per a l'Assemblea General, hem constatat que la darrera elecció del Consell Rector va ser l'any 2019, i vam escollir a la totalitat dels seus membres, amb una durada de cinc anys. Per complir els Estatuts l'any 2021 o 2022 s'hauria hagut de renovar la meitat dels membres que renunciessin a esgotar el mandat de cinc anys, per reprendre la renovació per meitats. Com sabeu, en motiu de la pandèmia, i de les normes extraordinàries que es van decretar, vam optar per fer els mínims actes socials possibles, prioritzant la salut dels socis. Per tant, no es va procedir a aquesta nova elecció, de manera que enguany caduca el mandant de tots els membres del Consell, i cal renovar-ne la meitat per un mandat de tres anys i l'altra meitat per un mandat de cinc anys.

Atès que no tenim temps material per complir la legalitat vigent i la norma estatutària, el Consell Rector es veu obligat a anul·lar i deixar sense efecte l'Assemblea General del 3 de febrer de 2024 i a convocar en breu una nova Assemblea General Extraordinària amb l'antelació prevista als estatuts, per procedir a renovar el Consell Rector tal com hem explicat i obrint una nova convocatòria als candidats i candidates, tant els que ja us hi heu presentat, com els que us presenteu per als altres càrrecs que han de ser elegits.

Us preguem que disculpeu les molèsties, amb la ferma voluntat que aquests siguin els útils efectes de la pandèmia que han afectat el normal decurs de la nostra entitat.

Atentament,

El President

COMPARTEIX
Escriure un comentari
* Camps obligatoris
 
Oficina Virtual
Companyia
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
 
 
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
 
 
 
Consells d'ús d'aigua 
 
 
 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.