Abastament d'aigua potable
Olesa de Montserrat
Baix Llobregat

21 de Gener de 2018
Riells
La CMO parla del model cooperatiu a Riells i Viabrea
27/12/2017
El passat 17 de desembre es va celebrar al Casal de Riells i Viabrea la xerrada col·loqui ‘L’aigua, un negoci?: una altra gestió és possible’, amb la participació de Joan Arévalo, president de la Comunitat Minera Olesana, i Ramon Roig, Director General  del grup empresarial cooperatiu CLADE.

Després de la presentació a càrrec de l’Associació de Veïns Aigua és ‘Vida per tot Riellsi Viabrea’, els dos ponents van explicar el model de gestió cooperatiu de l’aigua i van mostrar els aspectes positius d' adoptar aquest model i apostar per la municipalització de l'aigua.

Precisament, l’Associació de Veïns Aigua és ‘Vida per tot Riellsi Viabrea’ treballa en defensa de la municipalització i, durant la jornada, va mostrar un cartell sota el lema 'l'aigua, un bé comú, no una mercaderia'.

Escriu un comentari
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F
* Camps obligatoris
Oficina virtual
Companyia 
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
Consells d'ús d'aigua 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.