Abastament d'aigua potable
Olesa de Montserrat
Baix Llobregat

21 de Gener de 2018
Aigua Coop
La Comunitat Minera Olesana, Grup Clade i Rax constitueixen Aigua.coop
30/10/2017

La setmana passada el projecte Aigua.coop, subvencionat al 50% pel Fons Social Europeu gestionat per CEPES, va constituir-se oficialment com a cooperativa de segon grau, impulsada per la Comunitat Minera Olesana i amb el suport del grup empresarial cooperatiu Clade y l’empresa olesana Rax.
D’aquesta manera es culmina l’acord del Pla Estratègic 2016 /2021 de la CMO que es va ratificar a l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa del passat mes d’abril. Aigua.coop posa en marxa una nova línia d’expansió a través d’una plataforma al servei de col·lectius, emprenedors socials o ajuntaments.

L’objectiu de la Cooperativa és facilitar a les cooperatives i altres entitats sòcies un millor compliment de les seves respectives finalitats, duent a terme en el sí de la cooperativa de segon grau una activitat conjunt.

La Cooperativa desenvoluparà les activitats següents, constitutives del seu objecte social:

  • Fomentar la gestió de serveis públics municipals essencials, com el subministrament d’aigua domiciliària o altres, sota la forma de cooperativa de consumidors i usuaris, inclusiu promoure que es puguin presentar a concursos i licitacions d’adjudicació de la gestió del servei bàsic municipal de subministrament d’aigua d’altres, per aconseguir la gestió directa o indirecta i la participació democràtica pels ciutadans i consumidors i usuaris dels béns bàsics i essencials, CNAE 3600

  • Prestar els serveis d’instal·lació, reparació, manteniment i conservació d’electricitat, de lampisteria, de gas, calefaccions, climatització, frigorista compresos en les classificacions CNAES NÚMEROS 4321, 4322 I 4329

  • Prestació de serveis de gestió de les cooperatives de consumidors i usuaris compresos en la classificació CNA 7022

  • Prestació de serveis d’assessorament econòmic i financer. CNA 7022

En conseqüència, les cooperatives de primer grau sòcies no transfereixen a AIGUA.COOP, SCCL cap facultat ni competència de les que els són pròpies, les quals conserven cadascuna al si de la pròpia cooperativa.

La Cooperativa pot dur a terme el seu objecte social directament, a títol propi, tant amb persones sòcies com amb terceres persones que no tinguin aquesta condició, sense més límits que els derivats de la legislació cooperativa, com indirectament, a través de participacions en altres societats, d’acord amb la legislació vigent.

D’acord amb els principis cooperatius formulats per l’Aliança Cooperativa Internacional, la Cooperativa assumeix el compromís de la intercooperació, i del foment, formació i difusió del cooperativisme com a model empresarial i de relació entre les persones i de compromís amb l’entorn.

Escriu un comentari
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F
* Camps obligatoris
Oficina virtual
Companyia 
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
Consells d'ús d'aigua 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.