Abastament d'aigua potable
Olesa de Montserrat
Baix Llobregat

22 de Novembre de 2017
Taula territorial
Arriba la II Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat
07/07/2017

El proper dimarts 11 de juliol el Casal l’Olivera de Sant Boi de Llobregat acollirà la celebració de la II Taula Territorial de l’Ateneu Cooperariu del Baix Llobregat, que tractarà qüestions d’actualitat del sector que afecten als municipis de la comarca i a les entitats d’economia social.

 

Entre els principals temes del dia estaran les clàusules socials a la contractació pública o les centrals de compra cooperatives.

 

Sr. José Ángel Carcelén, 1r Tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, serà l’encarregat de donar l’obrir la jornada, que continuarà amb la presentació de les noves entitats de l’economia social que formen part de l’Ateneu.

 

La Taula també comptarà amb diverses ponències per tractar els temes proposats. Álvaro Otal, gerent d'ANCECO (Associació Nacional de Centrals de Compra i Serveis), parlarà dels beneficis de les centrals de compra en forma cooperativa; per la seva banda, Sr. Lluís Torrens, director de Serveis de Planificació i Innovació de l'Àrea de Drets Socials, de l'Ajuntament de Barcelona, es referirà a les clàusules socials a la contractació pública.

Escriu un comentari
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F
* Camps obligatoris
Oficina virtual
Companyia 
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
Consells d'ús d'aigua 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.